Reviews


5 stars after 991 reviews
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke sushi!! Helaas duurde het erg lang voor de bestelling kwam. Verder top!! 3/22/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi, Sushi ziet er prachtig uit. goede en snelle bezorging, vriendelijk! Top! 3/18/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle bezorging, aardige coureur en lekker eten echt een aanrader. 3/18/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 sterren. Gewoon goed. 3/16/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en snelle bereidingstijd. Vooral de carpaccio is een topper. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi kijken al weer uit naar de volgende keer! 3/11/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals de vorige keren heerlijk 🤤 3/11/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 3/11/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik bestelde online een half uur voor sluitingstijd en toch werd het nog bezorgd: heel fijn! 3/6/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/4/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden 2 pokebowls besteld. Wij kozen voor de optie sla en kregen rucola (terwijl rucola een andere optie is). Ik vind rucola echt niet lekker dus dat was jammer. Daarbij is ons verteld dat er standaard op de pokebowls avocado zit. Dat was nu niet aanwezig. We vinden jullie menu echt top. Maar de levering van de producten is nog niet consistent. 3/4/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker. 3/4/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 3/3/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was heerlijk!! . 3/3/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 2de keer gehaald, zag er prima uit en de smaak was helemaal top. Wij gaan zeker terug. 3/2/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij het afhalen waren de boontjes vergeten maar na een telefoontje werden die gelijk langs gebracht met nog iets lekkers erbij. Goede service en heerlijke sushi. Dit was de 3e keer maar er zullen zeker meer keren volgen. 2/24/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd een lekker hapje 👌 2/23/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed en vriendelijk personeel 2/23/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 2/22/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heerlijk. Wat jammer wax is dat vegetarische sushi tussen de andere sushi wordt gelegd of er tegenaan. De sushi smaakt dan alsnog naar vis, wat niet fijn is voor iemand die daar niet van houd of het niet mag eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi verzorgd, vers en weer super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische sushi, echt heel erg lekker! Wij hebben er weer een favoriete bezorgdienst bij. 2/18/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb zojuist Bobby's Sushi bezocht en ik moet zeggen dat het een fantastische ervaring was. de restaurantfaciliteiten waren erg mooi met voldoende parkeergelegenheid voor klanten. Zeer vriendelijk personeel en voortreffelijke sushi! Over het algemeen was mijn ervaring in dit sushi-restaurant uitstekend en ik zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een plek om te genieten van sushi van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. 2/16/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 2/13/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/12/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top! Dit keer de ultimate partyplate besteld ivm verjaardag, en ik kreeg veel vragen waar ik dit besteld had! Succes weer dus, bedankt, en ook voor de goede communicatie via de mail. Tot de volgende keer weer! 2/10/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi in de hele omtrek! 2/6/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo blij dat jullie weer open zijn!!! Enorm genoten met onze gasten van de overheerlijke sushi. Alsof er een engeltje over je tong…. 2/4/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind 1 bakje wasabi, 1 bakje gember en 2 flesjes sojasaus erg karig bij een bestelling van meer dan 100 euro. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze gasten die bleven eten vonden het heerlijk! Wij bestellen altijd de party plate, altijd een feestje 1/27/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit sushi! Er ontbrak een item maar dat werd snel opgelost en nageleverd! Top service! 1/23/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service Was lekker klaar gemaakt. Top 1/14/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker! 1/13/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heeerlijk 1/6/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat hebben we weer heerlijk gegeten!! 1/6/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. De sushi zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk. 1/4/2023
Bobby's Sushi 5 stars after 991 reviews
Bobby's Sushi