Reviews


5 stars after 831 reviews
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi in de hele omtrek! 2/6/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo blij dat jullie weer open zijn!!! Enorm genoten met onze gasten van de overheerlijke sushi. Alsof er een engeltje over je tong…. 2/4/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind 1 bakje wasabi, 1 bakje gember en 2 flesjes sojasaus erg karig bij een bestelling van meer dan 100 euro. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze gasten die bleven eten vonden het heerlijk! Wij bestellen altijd de party plate, altijd een feestje 1/27/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit sushi! Er ontbrak een item maar dat werd snel opgelost en nageleverd! Top service! 1/23/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service Was lekker klaar gemaakt. Top 1/14/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker! 1/13/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heeerlijk 1/6/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat hebben we weer heerlijk gegeten!! 1/6/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. De sushi zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk. 1/4/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer érg lekker zoals gebruikelijk. Alleen iets te weinig soja saus (2 flesjes voor 4 personen). Waarschijnlijk door O&N drukte. 🙈 12/31/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/31/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Tja was druk maar duurde echt te lang. Zet de inkomende bestellingen dan stop. Uitje waren niet apart. Zag er allemaal wat rommelig en minder verzorgd uit.. jammer. Prijs/kwaliteit verhouding begint terug te lopen zo... 12/28/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen gedoe met kerstmaaltijden enzo, gewoon heerlijk vers en vertrouwd! Wat was weer heerlijk. 12/16/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk! 12/16/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, dank voor de service van het bezorgen. 12/14/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het viel me dit keer een beetje tegen. Er zat in de tonijn rol een stuk tonijn wat echt niet oké was. Allemaal witte hele taaie stukken. Dus die hebben we weg moeten gooien. Jammer want ik ben anders altijd heel erg te spreken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer uitmuntend! 12/10/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top 12/10/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Uitstekend! 12/3/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/2/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend, weer lekker gegeten. 12/2/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi wk box was echt super. Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 11/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd super vers heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer. Nergens beter This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had helaas een verkeerde bestelling geplaatst. In plaats van een sushi schotel heb ik een snack schotel besteld. Jammer. Hoort deze schotel wel tussen de sushi’s? 11/12/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, alleen vielen sommige sushi’s uit elkaar. De smaak was er niet minder om! 11/4/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
T was weer heerlijk 🤤 11/4/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten. Word er vriendelijk geholpen en goed advies. Voor herhaling vatbaar 10/31/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2022
Bobby's Sushi 5 stars after 831 reviews
Bobby's Sushi