Reviews


5 stars after 991 reviews
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou mooi zijn als de andere versie van de soja saus (minder zout)ook beschikbaar zou zijn . Dan kan mijn partner optimaal genieten van jullie heerlijke sushi 5/14/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al voor de zoveelste keer helemaal super lekker. Hou dat vol Bobbies This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten haren in het eten en de sushi was niet intact meer 5/10/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! En nadat bleek dat ik de verkeerde ophaaltijd had aangeklikt, kon ik dit heel makkelijk telefonisch laten aanpassen. Dus lekkere sushi en prima service! 4/27/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging perfect op tijd. Goede kwaliteit van sushi. 4/20/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk, goede selectie, makkelijk te bestellen en heerlijk van smaak. 4 Sterren voor het bezorgen. We hadden de verkeerde bestelling gekregen. Gelukkig was de bezorger nog niet weg zodat we alsnog onze bestelling konden krijgen en de verkeerde terug konden geven. Voor de rest helemaal perfect. 4/15/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 4/4/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer helemaal top, tot snel 3/28/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goede kwaliteit, heerlijk eten en altijd op tijd. Echt een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 🥰 3/2/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima broodjes, alleen het broodje kaas was apart. Was een beetje geraspte kaas dacht eerst dat er niks opzat. 2/29/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top. Eten van Bobby's is altijd lekker. Er wordt aandacht aan besteed en dat proef je. Ga zo door! 2/24/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! 1/26/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Als vaste klant hebben wij inmiddels al meerdere malen en tot volle tevredenheid onze Sushi via Bobbys Sushi laten komen. Dit keer waren wij helaas een beetje teleurgesteld. Delivery Service Tot onze verbazing werden de soja, stokjes en dergelijke aangeboden in een plastic zakje en niet in een papieren tasje. Dat zag er toch wel een beetje knullig uit. Quality Qua smaak was er niets mis mee maar de presentatie was rommelig en sommige rolls vielen uit elkaar. Zeker niet wat we gewend waren. Website Waar ik me iedere keer weer over verbaas is de vraag of er bij mij bezorgd wordt. Ik heb een account met een bestel/bezorg historie, antwoord op die vraag lijkt mij evident. En toch moet ik mijn postcode iedere keer weer invoeren. Dat kan slimmer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd een mooi opgemaakte schotel, heerlijke smaken en nette bezorging 1/1/2024
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was er super snel en smaakte weer heerlijk. We kregen zelfs wat extra carpaccio er bij! Super 12/29/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en netjes op de aangeven tijd geleverd . 12/23/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 12/21/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk :-) Niets meer aan veranderen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd en keurig verpakt. Vriendelijke en beleefde bezorger. Lekker gegeten. 12/16/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Smaakvol, voldoende, prachtig opgemaakt zoals je op de site ziet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heeeeeerlijk 12/7/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Compleet en lekker gevarieerd, wensen werden meegenomen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi, correct op tijd klaar. Loempiaatjes zouden wat betere vulling kunnen hebben. 12/2/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was weer voortreffelijk!! Alleen jammer dat jullie nog steeds niet bezorgen in Grootschermer..... 11/25/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/17/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi bij Bobby is altijd een garantie voor succes, de presentatie fenomenaal. Oog voor detail en tot in de puntjes smaakvol! 11/4/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer smullen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden onze bestelling geplaatst met bezorging tussen 19.00 en 19.30 uur. Worden we gebeld of het niet om 18.30 uur kon omdat het dan op een route zou liggen. Op zich geen gekke gedachte maar dit kwam ons niet uit. Zou je denken, je betaald 5 euro bezorgkosten dus moet dit geen probleem zijn. Uiteindelijk onze bestelling zelf opgehaald omdat de tijdstippen van Bobby’s Sushi niet uitkwamen. Bij het ophalen word je dan op een vrij niet klantvriendelijke manier te woord gestaan en krijg je te horen dat het door ons gekozen tijdstip niet logisch was. Maar voor wie dan niet? Verdienmodelletje op bezorgkosten? En dan ook zelf om de terugbetaling van de bezorgkosten moeten vragen.. Het eten was oké maar door deze ervaring tijdens het afhalen voorlopig even niet meer voor ons… 10/14/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Gesmuld van o.a. de carpaccio sushi. Bijzondere, maar heerlijke combinatie! 10/12/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushiboxen! Ziet er zeer netjes uit en is duidelijk met liefde gemaakt. Ook konden we de bestelling heel snel afhalen. 10/7/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit tevreden altijd lekker 9/30/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat de Flamed salmon er niet bij.. 9/25/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de bestelling was ondermaats, slechts 1 soort sushi smaakte goed. Niet wat we gewend zijn van Bobby’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het enige minpuntje was dat de bestelling vrij vroeg kwam. Ik had aangegeven tussen 18.00-18.30 en om 17.45 was de bestelling er al. Verder was het weer heerlijk zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super blij met de snelle service. en met het eind resultaat. Super lekker en mega vers! 100% aan te raden. Bedankt weer allemaal! 9/23/2023
Bobby's Sushi 5 stars after 991 reviews
Bobby's Sushi