Reviews


5 stars after 751 reviews
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er weer geweldig uit en smaakte heerlijk! 7/27/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer besteld. Erg lekker. Netjes thuis bezorgd. Voor herhaling vatbaar 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd en goed van smaak. Aanrader! 7/23/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat fijn dat jullie bij ons in het dorp zitten. De bestelling staat al klaar als we af komen halen en het is altijd heerlijk!! 7/23/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 7/22/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes besteld heerlijk en rijkelijk belegd 7/18/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging lekker snel en zoals altijd heerlijk verse sushi! Opmerkingen worden altijd gelezen en de bestelling wordt waar nodig aangepast. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De voorspelling van het bezorgen wijkt wel eens af, maar als je het eenmaal hebt word je spontaan blij 😁 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes. Veel keuze en alles is een aanrader! 7/16/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben onwijs genoten van de overheerlijke sushi. Wel jammer om die prachtige en heerlijke sushi te moeten eten met een vork ipv stokjes. Volgende keer bestellen we zeker weer maar dan wel graag met stokjes erbij 7/16/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was precies op de afgesproken tijd en het was om je vingers bij af te likken!!! De sushi haal ik nergens anders meer!!! 7/14/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! 7/13/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, mooi opgemaakte rollen! 7/13/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets later dan gepland, maar keurig daarover gebeld om te vertellen. Sushi was heerlijk. 7/13/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was veel later dan volgens de planning vd website. De garnalen in tempura waren koud en de schaal was "te hard door de bocht gegaan. Alles was opgeschoven in elkaar. Jammer. Was de eerste keer dat dit zo was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, de nieuwe smaak 'hete kipsaté rol' was erg lekker. 7/9/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een half uur eerder bezorgd. Gelukkig was er al iemand thuis. 7/9/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch en zo lekker vers! Voor echt goede sushi moet je hier zijn! 7/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden. Goed opgelost na vorige keer.. smaakte ook stuk beter.. wat nog beter kan, snij dikte.. daarin valt nog winst te behalen dat er meer gelijkheid tussen zit. Groet, Stephan 7/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes voor de lunch en de sushi zijn top! 7/7/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en uiteraard weer super lekker! 7/2/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 6/29/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Boomie box besteld, zag er fantastisch uit en smaakte heerlijk! We komen zeker weer terug, nog nooit zo lekker sushi gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is heerlijk. Wordt netjes bezorgd. Zit altijd genoeg saus en stokjes bij This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, heerlijk....geen op- of aanmerkingen. 6/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en lekker gegeten We hebben vaker sushi gegeten maar dit was echt een van de beste Zeker een aanrader 6/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was perfect! 6/20/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service. Broodjes zien er goed en verzorgd uit. Smaken prima 👍 6/18/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 6/13/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke sushi gegeten. 6/10/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fucking liking good , echt top. Kan geen betere sushi. Weer heerlijk gegeten 6/10/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loempia's wat vettig en slap. De sushi was erg lekker. 6/7/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is het mogelijk om extra gember te bestellen? 6/6/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In 1 woord(je) TOP 6/6/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al meerdere malen besteld. Goede service en het eten is heerlijk, echt een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het kost een paar centen maar zonder meer top kwaliteit sushi. Het was wel effe zoeken op de website om je bestelling rond te krijgen en handig zo zijn als je als klant ook je favoriete bestelling kan vastleggen voor een volgend feestmaal. Erg van genoten. 6/4/2022
Bobby's Sushi 5 stars after 751 reviews
Bobby's Sushi