Reviews


5 stars after 831 reviews
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is jammer dat de sushi niet zo stevig was als we van andere sushi-rrstaurants gewend zijn, dat maakt het eten met stokjes een wat grotere uitdaging, maar de smaak was heerlijk!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en goed warm en op de afgesproken tijd bezorgd ! Top ! 👍🏻 10/27/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk eten. 10/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en heel leuk opgemaakt! 10/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Alleen de boontjes vergeten in de tas te doen bij het afhalen. 10/22/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom top..! 👍 10/21/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden 2 poke bowls zelf samengesteld. Deze waren erg lekker!! Daarbij waren de gyoza ook echt heerlijk! Klasse! 10/21/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heerlijk! 10/15/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, vers en smaakvol 10/15/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte start van het weekend en de herfstvakantie. Super lekker, supervers, alsof een engeltje over je tong… 10/14/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushii😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mega goeie sushi! En voor een goeie prijs. 10/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, mooi op tijd geleverd en zier er ook altijd mooi verzorgd uit. Aanrader! 10/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super genoten. Tot de volgende keer ! 10/7/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Maar 1 klein bakje wasabi bij een bestelling voor 4 personen was wat karig, daarom 3 sterren ipv 4. 9/30/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten.. maar mocht best iets warmer ! Vandaar 1 ster minder.... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top 9/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte zoals het eruit zag. Prachtig en heerlijk... 9/24/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Complimenten hoor... 9/22/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerlijk gezegd was ik eerst wat sceptisch met alle opkomende sushi bezorg restaurants en wat slechtere ervaringen. Maar eerlijk is eerlijk deze is echt heel goed, lekkere sushi, rijk opgemaakt en ook een lust voor het oog. Zeker voor herhaling vatbaar. Jammie... 9/15/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 9/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De eerste keer een bestelling geplaatst, we hebben er van genoten, sushi was heerlijk, loempia's zelfs verrassend lekker, voor herhaling vatbaar, bezorging snel, aardige bezorger. Dus heel tevreden!! 9/8/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ziet er smakelijk uit en de smaak is prima. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smakelijk en goed bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een aanrader , en beveel het iedereen aan. Snelle bezorging, een goede kwaliteit!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een feestje op tafel en in de mond :) 9/2/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, lekker vers bereid, wordt netjes bezorgd. Echte aanrader 8/29/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en goede service 8/27/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top 8/27/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bon kwam niet door een storing. Ik heb nu nog steeds mijn geld niet terug 8/27/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling stond optijd klaar en de sushi is zooo lekker! 8/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snel bezorgd 8/26/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer heerlijk en goed bereid! Top service… nadat zowel mijn echtgenoot als ik elkaar wilden verrassen (en wij dus met dubbele hoeveelheid kwamen te zitten de vorige keer) hebben zij ons als service deze keer gecompenseerd, echt top geregeld! 8/22/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, duidelijke website en ook via de site te volgen wanneer het geleverd wordt. Erg handig maar vooral erg lekker. Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/20/2022
Bobbys Sushi Dwingel 5 0229-588657
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Aanrader 8/20/2022
Bobby's Sushi 5 stars after 831 reviews
Bobby's Sushi